Nieuwe site Christofoor Zeeverkenners

Waterscouting Christofoor zeeverkenners uit Zwolle heeft een nieuwe website. Deze website is gemaakt door studenten van Deltion College uit Zwolle. De website is voor de vereniging een enorme verbetering. De website is nu ook te zien op de mobiele telefoon.

Naast een geheel nieuwe website, zijn er ook een aantal verandering op de website doorgevoerd. De website is makkelijker, overzichtelijker en sneller. Hierdoor krijgt de bezoeker een betere indruk van de waterscouting activiteiten van Christofoor zeeverkenners uit Zwolle. Zo zie je meer foto’s van zeilende, roeiende en wrikkende zeeverkenners jeugdleden in Lelievlets en Optimisten. Zeilen in scouting verband en het verkrijgen van een CWO zeildiploma is dan ook een belangrijke reden om lid te worden van deze actieve zeeverkennervereniging.

Verder is er ook een webshop aan de website gekoppeld. Hierdoor kunnen de jeugdleden speciale truien, hoodies en T-shirts bestellen. De truien, hoodies en T-shirt worden geleverd in de kleuren van de club inclusief logo. De naam van het jeugdlid zal in de toekomst ook op de kleding kunnen worden afgedrukt.

De webshop zal later nog worden uitgebreid met diverse waterscoutingartikelen. Denk daarbij aan drijvende sleutelhangers, petjes en harpsleutels.

Christofoor zeeverkenners waterscouting Zwolle

januari 16, 2021